Hipoallergén infekciókontroll

CHEMI-PHARM_TERMEKEK_2

Magyarországon is megjelentek a speciális, allergénmentes fertőtlenítőszerek!

Partnerünk, az észt Chemi-Pharm AS, allergénmentes fertőtlenítőszereket, tisztító- és bőrápoló termékeket, mosószereket fejleszt, gyárt és értékesít. 

Közös célünk bőrünk és légzőszervi rendszerünk maximális biztonsága, a felhasználóbarát felhasználás és a környezet biztonsága. Elkötelezettek vagyunk a fertőző betegségek terjedésének megelőzésére szolgáló fertőzésellenőrzési rendszer fejlesztése mellett.

„A kórházi fertőzések a negyedik legnagyobb halálok a malária, a tuberkulózis és az AIDS után, évente körülbelül 7 millió ember halálát okozva. Szigorú szabályokat kell megállapítani a baktériumok és mikrobák egészségügyi helyiségekben történő eltávolítására. E szabályok és a hatékony fertőzésvédelmi rendszer segítségével évente több tízezer életet menthetünk meg és fogunk megmenteni” – állítja Ruth Oltjer, a Chemi-Pharm AS alapítója.

A Chemi-Pharm speciális fertőtlenítőszer-portfóliót fejlesztett ki egészségügyi intézmények számára. Ennek a sorozatnak a célja az egészségügyi dolgozók és a betegek egészségének megőrzése, illetve helyreállítása. A termékportfólió magában foglalja a kézfertőtlenítést, a bőrfertőtlenítést, a bőrápolást, a műszerek fertőtlenítését és sterilizálását, valamint a felületek fertőtlenítését.

A Chemi-Pharm termékeit akkreditált laboratóriumokban tesztelték, így minimálisra csökkentik az allergiák előfordulását. A Chemi-Pharm a legjobb, kiváló minőségű termékportfóliót kínálja, amelyek egyaránt felhasználóbarát és környezetbarát.

Termékeinkről részletesen:

ASTROMEDIC Infekciókontroll