KÓRHÁZHIGIÉNIA

Automata lábzsák rendszerek Partnereink számára

 

Az egészségügyi ellátás során állandó probléma, hogy az utcáról érkező ügyfeleket hogyan juttassuk el a betegtérbe úgy, hogy cipőjük, ruházatuk ne szennyezze be a betegteret. A kézzel felhelyezhető, egyszer használatos lábzsákok ugyan megfelelő megoldást nyújtanak, ám a felhelyezéssel ismét szennyeződik a már fertőtlenített kéz, illetve hosszadalmasabbá válik az ügyfél beléptetési folyamata.

Olyan megoldást nyújtunk Partnereinknek, amely automatizálja ezt a problémát, és sokkal magasabb szintre helyezi a szolgáltatási minőséget. Az automata lábzsákrendszer lényege, hogy a tartórendszerbe belelépve az automatikusan fóliázza a cipőt, gyorsabb, tisztább és ügyfélbarátibb folyamatot hozunk létre.

Az automata lábzsákrendszer alkalmazásával nem csak a tisztaságérzet javul, hanem az ügyfelek által érzékelt szolgáltatási minőség is sokkal magasabb szintet ér el. Az intézmény ezzel az aprósággal sokkal jobban tudja meg különböztetni magát más egészségügyi intézménytől, de alapvető hozadék a takarítási és fertőtlenítési feladatok csökkenése. A Franz Mensch GmbH megoldásai kapcsán kérje tájékoztatónkat!

A német Franz Mensch GmbH Hygostep rendszere:

A Franz Mensch GmbH Stepstar Classic rendszere:

Franz Mensch Stepstar rendszer