MAMMOGRÁFIA


Mammográfia

A finn Planmed Oy erőfeszítéseit fejlett képalkotó berendezések és kiegészítők kifejlesztésére, gyártására és forgalmazására fordítja, amelyek egyedülálló képminőséget és könnyű kezelhetőséget kínálnak az orvosi képalkotó szakemberek számára.

A vállalat mammográfiához és ortopédiai képalkotáshoz olyan termékeket kínál, amelyek jól ismertek a képalkotás teljesítményéről, a felhasználóbarátságról és a jó ergonómiáról. 1987 óta a Planmed rendszerek világszerte több mint 80 országban nyújtanak eszközöket egészségügyi szakemberek számára.

A társaság a finn Planmeca Group része, amely egy jól ismert orvosi és fogászati középvállalat.

Meghívjuk Önöket egy túrára a cég főhadiszállására:

 

Card image
Planmed Clarity™ 3D

A Planmed Clarity 3D a leginkább kompakt, ultraéles digitális mammográf, tomoszintézissel. A szintetikus 2D funkció, a Planmed S2D™, segít a képek értelmezésében, és lehetővé teszi a korábbi képek összehasonlítását.

Card image
Planmed Clarity™ 2D

Optimalizált szűrés és diagnosztikus mammográfia: a Planmed Clarity ™ 2D átfogó szolgáltatásokat nyújt:  szűrésre, diagnosztikus vizsgálatokra és sztereotaktikus biopsziákra egyaránt használható.

Card image
Az emlőrák tudatosság hónapja

Az emlőrák elleni küzdelem mindig kiemelten fontos! A COVID-19 felforgatta a világot. Most, hogy megtanuljuk, hogyan kell élni az új normális életben, a Planmed maximális mértékben támogatja a kórházakat és az egészségügyet...